Security Care amstelland

Intercom

Een intercomsysteem is iedereen wel bekend, aangezien de meest grootte verzamelgebouwen, zoals flats en appartementencomplexen, gebruik maken van een intercomsysteem. Er zijn verschillende soorten intercomsystemen waarbij de basis altijd is een spreek-luisterverbinding. Naast deze 'basis-intercomsystemen' wordt er tegenwoordig steeds een video-intercomsysteem, waarbij er ook een beeld te zien is van degene die voor de ingang/deur staat.

Tegenwoordig worden intercomsystemen ook steeds vaker toegepast in woonhuizen, bijvoorbeeld in plaatst van een 'deurspion'. Naast de veiligheidsfunctie die een dergelijk intercomsysteem biedt kan, als een systeem wordt gecombineerd met een deuropener of elektrisch slot, zeer goed van pas komen bij bijvoorbeeld ouderen die wat slechter te been zijn. Nog eenvoudiger wordt het als een dergelijk systeem wordt gecombineerd met smartphone-apps of als er gebruik wordt gemaakt van draadloze handsets, waarmee ook de deur kan worden geopend. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat de deur geopend kan worden vanaf de andere kant van de wereld! Wat erg goed van pas kan komen als bijvoorbeeld de schoonmaakster of oppas de sleutel vergeten is!

Welk merk en type systeem in uw geval het meest van toepassing is, is erg afhankelijk van de totale grootte van het systeem (aantal binnen- en buitenposten), het type object waar het systeem geplaatst kan worden, de functies die het systeem moet hebben (bijv. draadloze handsets) en het uiterlijk van het systeem. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties en keuzemogelijkheden door te spreken, wij helpen u graag om het voor u meest geschikte intercomsysteem te komen.

De merken intercomsystemen die wij verkopen worden onderstaand vermeld: